Brand!

NIEUWS
john jones 1
Nergens brand! Gelukkig

BEVERWIJK – Iemand die dit roept in Beverwijk, moet niet vreemd opkijken.

Want als de brandweer gearriveerd is, springen de mannen uit hun voertuig en zetten het op een loopje naar de plaats des onheils. Zo ook even voor negen vandaag bij het RKZ. Door een fout was de brandmelder algemeen afgegaan. Het is een indrukwekkend gezicht, deze bepakte en bezakte mannen en vrouwen. De zware schoenen maken een dof onheilspellende klank op de stenen vloer en de zuurstofmaskers blazen hun eigen toon.

Het blijkt loos. Er komt een check bij de hoofdbalie. Het praat een stuk makkelijker als de helmen en de maskers dan af zijn. En dan… staat daar opeens John Jones. John heeft, zoals hij zelf aangeeft, zijn draai helemaal gevonden bij de brandweer. Hij was dit keer niet bezig met zijn programma, want na zijn programma, is hij officieel doorgegaan als vrijwilliger bij de brandweer en blust hij menig brandje.

 

john jones
Een kort overleg en dan zo snel mogelijk weer klaar staan

De nu 52 jarige John was eerst vrijwilliger bij de brandweer Amsterdam-Amstelland, maar is nu werkzaam bij de hoofdpost in de regio Kennemerland. Vandaag draait John mee bij de kazerne Spoorsingel. Normaal gesproken is het leuk om een acteur op bezoek te krijgen, maar John kunnen wij maar beter overslaan. Als hij komt kraait meestal de rode haan.


 

 

Twitter
Visit Us
Follow Me
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz