Cameratoezicht

NIEUWS
Foto: Dirk-Jan Prins

BEVERWIJK – Burgemeester Martijn Smit heeft besloten op korte termijn camera’s op te hangen op de gemeentelijke begraafplaats Duinrust.

Aanleiding voor de extra beveiliging is de grote hoeveelheid diefstallen die wekelijks gepleegd worden op Duinrust. “Het is onacceptabel dat er ornamenten van graven worden gestolen. Door cameratoezicht wil ik de diefstallen een halt toe roepen”, aldus burgemeester Smit. De beveiligingscamera’s worden zichtbaar en onzichtbaar geplaatst op de begraafplaats.

Bezoekers van de begraafplaats worden met borden geïnformeerd over de aanwezigheid van de camera’s. Met het plaatsen van de camera’s is een bedrag van 6000 euro gemoeid. Naast het cameratoezicht surveilleert de politie regelmatig rondom het terrein van de begraafplaats.


 

Twitter
Visit Us
Follow Me
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz

3 thoughts on “Cameratoezicht

  1. Een grof schandaal dat dit nodig is. Geen enkel fatsoen in hun lijf, het zal je kind maar wezen!

    1. het graf van mijn vader is al een paar keer aan de beurt geweest , de ornamentjes die erop stonden dacht men dat van brons was , maar helaas …………………………. het was van steen met een brons kleur , toen heeft men het maar stuk geschopt ! Gelukkig is er iemand geweest met wel een hart in zijn lichaam en heeft het kunnen repareren van de beschadiging is niets meer te zien , maar het staat in onze geheugen gegrift hoe wij het graf aantroffen ………………….. das pijnlijk !!

  2. gelukkig , want ook wij zijn al een paar keer aan de beurt geweest !

Comments are closed.