Correctie berichtgeving in de Jutter

NIEUWS

jutter-3-2013-internet-wijk-aan-zee


WIJK AAN ZEE –  Correctie berichtgeving in de Jutter.

Door niet tijdig aanpassen van de informatie, afkomstig en door het Stadhuis, is een aantal fouten ontstaan in de berichtgeving omtrent het bezoek van wethouder Dorenbos aan de Odulphusstraat.

De geplande wandeling moet nog komen en wel op woensdag de 31e augustus om 19.30u. De bewoners en de wethouder zullen verzamelen op de hoek Voorstraat met de Odulphusstraat.

Verder is door niet tijdig vernieuwen van deze informatie, door de gemeente, ook een verkeerde aanname op papier gekomen, namelijk: Omdat er enkele parkeerplaatsen zullen moeten verdwijnen, worden op de Rijckert Aertzweg extra parkeerplaatsen gemaakt. Hierdoor zal het voetpad een stukje worden verplaatst naar het naastgelegen duin van de Sint Odulphuskerk.

In een brief gericht aan de bewoners, van 18 juli 2016, is aangegeven door de gemeente dat de plannen op de Rijckert Aertzweg reeds zijn vervallen en de huidige indeling zo zal blijven. De kosten voor deze ingreep zouden te hoog zijn. Wat de wandeling gaat opleveren zullen wij hopelijk spoedig vernemen van de wethouder.


 Twitter
Visit Us
Follow Me
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz