Cursus ‘Meer besparen op afval’

NIEUWS
afval
Bron: Gemeente Beverwijk

BEVERWIJK – TU Delft biedt ondernemers binnen de gemeente Beverwijk de mogelijkheid een gratis cursus te volgen om te kunnen besparen op afvalkosten. 

Er belandt tot wel 4,5% omzet in de afvalbak en dat terwijl er op afval juist nog veel te besparen valt. De cursus is onderdeel van een onderzoek in opdracht van de Provincie Noord-Holland en vindt plaats op vrijdag 12 december 2014 tussen 11.30 uur en 12.30 uur in de raadzaal van het Stadhuis.

De cursus “Meer Besparen op Afval” geeft de ondernemers een algemeen geldende aanpak om het bedrijfsafval in kaart te brengen en verder te beheersen. Met dit inzicht is het mogelijk jouw eigen kansen te identificeren om verder op afvalkosten te besparen. De cursus begint bij de basis en is bruikbaar voor bedrijven met uitlopende groottes en kernactiviteiten.

Voor dit initiatief is een speciale website in het leven geroepen: www.afvalkring.nl.  Daar is een praktische methode te vinden om inzicht te krijgen waar er binnen jouw bedrijf waarde verloren gaat als afval en hoe dit voorkomen kan worden. Ter ondersteuning hiervan biedt de website handige overzichten en hulpmiddelen. Ontdek waar een stuk aan efficiëntie te winnen is!

Aanmelden

De cursus wordt gegeven op vrijdag 12 december van 11:30 uur – 12:30 uur in de raadzaal van het Stadhuis. Aanmelden. De gemeente Beverwijk. OV IJmond en de Milieudienst IJmond ondersteunen dit initiatief van harte en zijn zelf ook aanwezig.


Widget is loading comments…


Twitter
Visit Us
Follow Me
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz