De Bazaar vanaf vrijdag weer grotendeels open.

NIEUWS
Foto: Dirk-Jan Prins

BEVERWIJK – Vanaf vrijdag 12 uur gaat de Bazaar grotendeels open. De Corona regels zijn van toepassing en er is een maximum gesteld aan het aantal bezoekers per hal en per winkel.

Verruimde openingstijden:

Om goed te kunnen voldoen aan de spreiding van publiek verruimt De Bazaar haar openingstijden. Vrijdag is De Bazaar open vanaf 12.00 uur. Zaterdag en zondag is De Bazaar open vanaf 10.00 uur.

Wat is er open:

De winkels die voldoen aan de richtlijnen zijn geopend. Voor een precies overzicht verwijzen wij naar internet. Op last van de regering blijven restaurants, terrassen en toiletten nog gesloten.

Richtlijnen:

Er zijn diverse maatregelen genomen om de toestroom en veiligheid van de bezoekers zoveel mogelijk te garanderen. Denk hierbij aan de 1,5 meter regel, maar bijvoorbeeld ook aan het monitoren van het aantal bezoekers dat zich op De Bazaar begeeft. In het kort een overzicht van de verdere maatregelen die De Bazaar heeft genomen:

  • Bazaar medewerkers werken samen met BOA’s om bezoek te reguleren en toe te zien op de handhaving van de regels door bezoekers en huurders. Bazaar medewerkers zijn herkenbaar aan paarse caps en veiligheidshesjes.
  • Op enkele plekken is eenrichtingsverkeer ingesteld om bezoekers voldoende ruimte te kunnen geven.
  • De Bazaar lanceert binnenkort een digitale routekiezer en monitor, waarmee de spreiding van bezoekers ook via de digitale plattegrond wordt ondersteund.

Een overzicht van de richtlijnen is te vinden op internet


Twitter
Visit Us
Follow Me
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz