De grootste permanente stoffenmarkt van Nederland.

NIEUWS

BEVERWIJK – Half mei starten de werkzaamheden om Hal 34 om te toveren tot een prachtige overdekte stoffenmarkt in Oosterse sferen.

Bron & Foto: De Bazaar

Er is een ontwerp gemaakt voor deze stoffenmarkt van maar liefst 1.200 m². De Stoffenmarkt krijgt een hele eigen sfeer, zoals dat op De Bazaar al bij veel hallen het geval is. Zo wordt er hier o.a. gewerkt met bogen, bijzondere verlichting en bewerkte tegels. Werkzaamheden starten half mei en de verwachting is dat De Stoffenmarkt in de zomer gereed is.

Op deze stoffenmarkt kan men straks een keur aan diversiteit vinden op het gebied van zelfmaakmode; een verscheidenheid aan stoffen, fournituren, naaimachines en alles wat men verder maar kan bedenken is hier straks te vinden. De Bazaar speelt hiermee in op de trend van zelfmaakmode die er is bij de consument. En De Stoffenmarkt van De Bazaar kan men straks alles vinden!”. Ook bij ondernemers is de animo groot. Sinds twee weken is de voorinschrijving gestart en op dit moment is al op 75% van de beschikbare plaatsen ingeschreven.


Twitter
Visit Us
Follow Me
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz