De “Wijk-Uit” PlusBus

NIEUWS


Met de “Wijk-Uit” PlusBus naar Paleis Soestdijk

  • Op donderdag 6 juli rijdt de PlusBus naar Haarlem voor een rondvaart door de binnenstad.
  • Op vrijdag 7 juli brengen we een bezoek aan Paleis Soestdijk. Misschien wel voor de laatste keer!
  • Op dinsdag 11 juli rijdt de PlusBus naar Delft voor een lunch-rondvaart door de eeuwenoude grachtengordel.

Voor inschrijven graag contact opnemen met BeverwijkvoorElkaar van Stichting Welzijn Beverwijk  via  0251 22 22 22 op werkdagen van 09.00 – 13.00 uur.


Vanwege de groeiende belangstelling voor de “Wijk-Uit” PlusBus is Stichting Welzijn Beverwijk op zoek naar chauffeurs en begeleiders. De PlusBus (BoodschappenPlusBus) is een landelijk initiatief van het Nationaal Ouderenfonds en wordt in de gemeente Beverwijk uitgevoerd door Stichting Welzijn Beverwijk. Het doel van de PlusBus is het voorkomen en tegengaan van eenzaamheid onder ouderen. Er wordt gelegenheid geboden om elkaar te ontmoeten en sociale contacten te leggen door deel te nemen aan de uitstapjes. Dit kan zijn een rondvaart, een museumbezoek maar ook boodschappen doen in de buurt. Er gaan altijd twee vrijwillige begeleiders mee. Als begeleider zorg je ervoor dat de deelnemers een leuk en veilig uitstapje hebben.

Bent u flexibel, representatief, zelfstandig en heeft u goede contactuele en communicatieve vaardigheden en affiniteit met de doelgroep. Dan zijn wij op zoek naar u! Voor meer informatie en aanmelden kunt u contact opnemen met BeverwijkvoorElkaar van Stichting Welzijn Beverwijk op telefoonnummer 0251 22 22 22 op werkdagen van 09.00 – 13.00 uur of mailen naar info@beverwijkvoorelkaar.nl.


Twitter
Visit Us
Follow Me
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz