Dekamarkt verrast kinderen

NIEUWS
4
Foto’s: Dirk-Jan Prins

WIJK AAN ZEE – Momenteel vinden er, bij de Dekamarkt, de Kinder Kookweken plaats.

Deze zijn gestart op zondag 24 mei en eindigen op zaterdag 6 juni. Tijdens deze weken krijgt iedereen bij aankoop van wekelijks wisselende actieproducten een keukenschort, een koksmuts of een receptenmap met 17 recepten cadeau.

Dit bracht Martha Derogee op het idee om een kookworkshop te geven bij de kinderen van de Heliomare in Wijk aan Zee. En dit was een schot in de roos. De kinderen vonden het wel een beetje spannend, maar genoten dat zij hebben. Met koksmuts op en schort om aan de slag. Zelf een heerlijke hamburger fabriceren.

Marta is demonstratiekok bij de Dekamarkt Heemskerk waar zij haar vaste stekje heeft. Marta klopte met haar idee aan bij haar bedrijfsleider dhr Bakker. Deze was snel om en zorgde er dan ook voor dat de kinderen niets te kort kwamen. De klas SV/BB van Juf Nora, waar lekker gekookt werd, is een samengestelde klas van Heliomare leerlingen en leerlingen van de Zevensprong uit Beverwijk. Dit is hun laatste jaar samen, de klas splitst zich op als zij naar de brugklas gaan.

Deze kookdag is dan ook een mooi aandenken aan deze school. Het zal de kinderen nog lang heugen.

2

1

3


 

Twitter
Visit Us
Follow Me
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz