Dorenbos blij met kamervragen

NIEUWS
NS spoor
Foto: Dirk-Jan Prins

BEVERWIJK – Wethouder Dorenbos is blij met de vragen die de VVD in de Tweede Kamer heeft gesteld over de versoberde dienstverlening van treinen op de Kennemerlijn.

Dit zei de PvdA-wethouder donderdag 14 april tijdens de vergadering van de raadscommissie. Dorenbos gaf daarmee antwoord op vragen van VVD-fractievoorzitter Ferraro in de Beverwijkse gemeenteraad. Ferraro vroeg de wethouder of zij de PvdA-fractie in de Tweede Kamer kon polsen om ook druk uit te oefenen op de minister van Verkeer en Waterstaat. ‘U kent de samenstelling van het kabinet’, zei hij, verwijzend naar de coalitie van VVD en PvdA in de Tweede Kamer. Deze partijen hebben samen een meerderheid.

Wethouder Dorenbos gaf aan dat zij haar partijgenoten in de Tweede Kamer al eerder heeft gevraagd vragen te stellen aan de minister. ‘Daar is geen gevolg aan gegeven. Ik ben dan ook ontzettend blij met de VVD-Tweede Kamerfractie’, zei Dorenbos. Zij gaf aan ‘niet blij’ te zijn met de opstelling van de PvdA in de Kamer en vroeg de commissieleden van de landelijke partijen in de raadscommissie hun Tweede Kamerfracties aan te spreken over de Kennemerlijn.
Twitter
Visit Us
Follow Me
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz