Eerste hulp bij fotografie

NIEUWS


BEVERWIJK – De feestdagen zijn achter de rug, jij hebt jouw eindejaarsbonus op zak en overweegt een fotocamera aan te schaffen.

Maar hoe nu de goede keuze maken? Allerlei vragen, als: ‘Heb ik een spiegelreflexcamera nodig om goede foto’s te maken?’. En: ‘Zijn verwisselbare lenzen te verkiezen boven een vaste lens? Wat zijn de voor- en nadelen?’. ‘Hoe benut ik mijn camera beter waardoor ik mooiere foto’s maak?’.

Misschien zijn er vragen over speciale fotografie (nacht, wel of geen flits, portret, sneeuw, sterren, vogels/dieren, etc.). Of heb jij advies nodig voor het volgen van een cursus, workshop of wellicht opleiding fotografie. Fotografiecentrum ISOO.nu, gaat helpen.

Op alle zaterdagen in januari heeft ISOO.nu professionele fotografen ingehuurd om jou te helpen bij allerlei vragen op het gebied van fotografie. Op elk niveau, of jij nu een net beginnende fotograaf bent, of een ervaren fotograaf. Neem vooral jouw camera mee en voorbeelden van door jou gemaakte foto’s en vraag hoe deze beter/mooier kunnen worden.

Het fotografiecentrum ISOO.nu, gehuisvest aan het Stationsplein 46 in Beverwijk, is open op de zaterdagen van 12.00 tot 16.00 uur. De fotografen, die klaar zitten om vragen te beantwoorden, zijn van 13.00 tot 15.00 uur aanwezig.

Zaterdag 7 januari is Hans van der Mast aanwezig, zaterdag 14 januari Josefien Niesten en Hans Balk, zaterdag 21 januari is het de beurt aan Michel Mulder en tenslotte sluit de Haarlemmer Onno van Middelkoop als laatste de sessies af op zaterdag 28 januari.

Kom naar ISOO.nu en stel jouw vraag.  En, als jij er dan toch bent, neem gelijk een kijkje bij de nieuwe expositie ‘imPRESSions’.


Twitter
Visit Us
Follow Me
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz