Even een visje uitgooien

NIEUWS

Beste vrienden van het aquarium.

Een tekst die alleen een kenner zal aanspreken. Vandaar een korte uitleg voor degenen die niet weten waar dit over gaat.

De afmetingen van dit enorme aquarium zijn:    Breed 210 cm  Hoogte 80 cm  en  Diepte ook 80 cm

Het is vandaag precies 5 jaar geleden dat een team vrijwilligers, op de kinderafdeling van het RKZ, een aquarium hebben geplaatst. Het plaatsen alleen was niet genoeg. De afgelopen 5 jaar hebben dezelfde vrijwilligers, samen met een aantal medewerkers van het RKZ, het aquarium onderhouden. Het aquarium is niet alleen een mooie bak met vissen en planten, het maakt ook deel uit van een soort afleiding waardoor de kinderen minder pijn ervaren. De verpleging is hier erg blij mee.

In  de verstreken jaren zijn er veel technische verbeteringen uitgevoerd aan het aquarium. Dit zou niet mogelijk zijn geweest zonder steun van sponsors en donateurs. Dat dit project een dankbaar project is, mag duidelijk zijn. Het team wil er graag nog eens vijf jaar aan vast plakken. Alleen is daar wel steun voor nodig. Steun om de zieke kinderen de o zo nodige afleiding te geven tijdens hun verblijf in het RKZ. Het kan gerust een heel dankbaar project worden genoemd.

Zoals het vaak gaat met vrijwilligerswerk, speelt geld helaas een grote rol. Daarom zou het fantastisch zijn indien er mensen willen doneren zodat dit project kan blijven bestaan. Stuur in dat geval dan even een mail naar de initiatiefnemer. 


Twitter
Visit Us
Follow Me
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz