Extra verkeersmaatregelen

NIEUWS

Five traffic-cones.

BEVERWIJK – Aanvullende maatregelen voor verkeer Broekpolder i.v.m. wegwerkzaamheden. Het goede weer en de voortgang in het werk zijn redenen dat de werkzaamheden bij kruispunt Aagtenpoort/Parallelweg ten behoeve van het laatste deel van de oostelijke doorverbinding vooruitlopen op de planning.

Deze werkzaamheden zouden echter beginnen na beëindiging van het werk aan de Tolweg in Heemskerk. Helaas zijn die werkzaamheden daar uitgelopen en blijft de Tolweg gedeeltelijk langer dicht. Dit komt neer op een overlapping van de werkzaamheden. Daarom heeft gemeente Beverwijk besloten tot aanvullende verkeersmaatregelen:

De Aagtenpoort blijft in één richting open voor autoverkeer: Vanaf de Spoorsingel naar de Parallelweg. Tijdens de ochtendspits zorgen verkeersregelaars hier voor de veiligheid van de wegwerkers en de fietsers. Extra borden in de Broekpolder om adviesroute aan te geven: via de Hoflaan en de Tolweg naar de A9 te rijden. De gemeente realiseert zich dat de combinatie van alle werkzaamheden zorgt voor de nodige overlast, maar de oostelijke doorverbinding naar de A9, die hard nodig is in Beverwijk, zal daardoor wel eerder dan gepland open gaan voor verkeer.


Widget is loading comments…

Twitter
Visit Us
Follow Me
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz