Freiwalds Menagerie Circus

NIEUWS
familie freiwald
familie Freiwald

BEVERWIJK – Het meest fantasievolle circusprogramma sinds jaren:

Circusdroom

In seizoen 2014 reizen wij voor de zesde keer met onze eigen circusonderneming door het land. Aldus de familie Freiwalds. Niet altijd een gemakkelijke opgave. De crisis, politici, ambtenaren en vele andere zaken hebben invloed op het circusbestaan. Toch blijven wij doorgaan. Dankzij u!

De lachende gezichten van ’kinderen-van-alle-leeftijden’, het applaus, de waardering en de oprechte interesse in onze dieren het geeft ons kracht. Daarnaast bent u als publiek niet de enige die tijdens de show even de problemen van alledag vergeten kunt.

Is het circus op zijn retour? Zijn dalende bezoekersaantallen binnen de branche het gevolg van desinteresse? Nee! Afgelopen winter waren er nog nooit zoveel kerst- en wintercircussen in ons land te zien. Ook dit seizoen zijn er weer een enorm aantal circusondernemingen op reis door Nederland. Wij hopen dat u uit al die circussen ons circus met een bezoek vereren zal.

Vandaar dat wij vandaag, om 19.00 uur, op het Willem Alexanderplantsoen in Beverwijk de première hebben van de nieuwe voorstelling.

Tot snel!

Familie Freiwald.


Widget is loading comments…


Twitter
Visit Us
Follow Me
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz