Gedeputeerde Tjeerd Talsma overleden

NIEUWS

Tjeerd Talsma


Na een kort ziekbed is Tjeerd Talsma, gedeputeerde van de provincie Noord-Holland voor natuur, milieu, arbeidsmarkt en Schiphol overleden. Talsma is 66 jaar geworden.

Vanaf 1999 was Talsma lid van Provinciale Staten van Noord-Holland. Vanaf 2011 was hij namens de PvdA lid van het College van Gedeputeerde Staten.

Het College van Gedeputeerde Staten van Noord-Holland is “zeer verdrietig door het plotselinge overlijden van Tjeerd Talsma. Talsma was een zeer bevlogen bestuurder die zich jarenlang als Statenlid en Gedeputeerde met verve heeft ingezet voor de belangen van de inwoners van Noord-Holland. Recht door zee, humoristisch, innemend en professioneel. Een sociaaldemocraat in hart en nieren. Wij zullen hem zeer missen. Wij wensen zijn gezin, familie en vrienden zeer veel sterkte dit enorme verlies te verwerken.”

Vanaf vandaag is in het provinciehuis “Paviljoen Welgelegen” een condoleanceregister ingericht voor degenen die hun medeleven willen betuigen. Maandag 7 november vindt om 11.00 uur een openbare herdenkingsdienst plaats in de Statenzaal van het provinciehuis.


 

Twitter
Visit Us
Follow Me
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz