Genomineerden bekend

NIEUWS
IJmond werkt 2014

WIJK AAN ZEE – De genomineerden voor de twaalfde editie van de IJmond Werkt! Award zijn bekend.

Een onafhankelijke jury heeft uit een sterk deelnemersveld drie werkgevers genomineerd. De jury vindt Hotel Restaurant Sonnevanck uit Wijk aan Zee, VanDerEng BV uit Heemskerk en Ahold uit Zaandam de drie bedrijven die qua opstelling en enthousiasme echte kanshebbers voor de Award zijn.

Sonnevanck sprong er voor de jury uit vanwege hun keuze om de werknemer direct via begeleid werken in dienst te nemen, in plaats van, de meer veilige en meest gekozen vorm, detachering. Het vertrouwen in de werknemer is groot en dat werpt z’n vruchten af.

De genomineerde bedrijven hebben laten weten zich vereerd te voelen met de nominatie. Het is nu aan de aanwezigen van IJmond Onderneemt, dé ondernemersbijeenkomst van de regio op 17 november in A9 Studio’s in Uitgeest, om aan de hand van getoonde bedrijfsfilms de uiteindelijke winnaar van de IJmond Werkt! Award te kiezen. De IJmond Werkt! Award wordt uitgereikt aan het bedrijf uit de regio dat zich het meest inzet voor mensen die om wat voor reden dan ook steun nodig hebben om in hun werk goed te functioneren. De jury heeft bij haar keuze op verschillende aspecten gelet zoals bewust betrokken ondernemerschap, creativiteit in ondernemerschap, het geloof in het kunnen van de medewerkers, regiospreiding en voorbeeldfunctie voor de branche.

Fotobijschrift:

De winnaars van de IJmond Werkt! award 2014 Aart Kramers en Bas Callaway van Harsveld Apparatenbouw ontvangen de award uit handen van Arjen Verkaik, bestuursvoorzitter van IJmond Werkt!


Twitter
Visit Us
Follow Me
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz