Getuigen gezocht

NIEUWS
schaap in sloot
Bron: Politie Kennemerland

BEVERWIJK – Getuigen gezocht van aanval op schaap door hond. 

Bij de politie kwam woensdagavond de melding binnen van een Beverwijker, dat één van zijn schapen in het weiland bij de Aagtendijk was aangevallen door een of twee honden. Het schaap was hierdoor gewond geraakt en moest door de veearts worden behandeld.

Volgens een getuige zou er woensdagmiddag tussen 15.00 – 15.30 uur een man en een vrouw met twee honden aan de Aagtendijk hebben gelopen. Een van deze honden heeft het schaap gebeten, waarna zowel het schaap als de hond in de sloot waren beland. Hierna zou de eigenaar van de hond zijn hond uit de sloot hebben gehaald en zouden deze mensen hun weg hebben vervolgd.

De politie verzoekt de eigenaren van deze honden zich te melden bij het politiebureau in Beverwijk. Het kan zijn dat de hondeneigenaren niet in de gaten hebben gehad dat het schaap gewond is geraakt. Als de eigenaren zich niet melden, wil de politie graag getuigen spreken van dit incident, om zo achter de identiteit van de hondeneigenaren te komen.

Iets gezien? Of ben jij toevallig één van de hondeneigenaren? Neem dan s.v.p. contact op met de politie in Beverwijk via tel.nr. 0900-8844.


Twitter
Visit Us
Follow Me
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz