Getuigen gezocht

POLITIE BERICHTEN
politie


BEVERWIJK  – De politie is op zoek naar getuigen van een inbraak bij een juwelier in de Beverhof.

De inbraak vond plaats in de nacht van donderdag op vrijdag. Onbekende daders hebben rond 04.30 uur een ruit ingeslagen van de juwelierszaak en vervolgens hebben ze een hoeveelheid sieraden buitgemaakt. Met deze buit hebben zij de winkel en de Beverhof verlaten in onbekende richting.

De politie heeft onderzoek ingesteld en de afdeling forensische opsporing is ter plaatse gekomen voor uitgebreid onderzoek. Vermoedelijk hebben meerdere daders zich toegang verschaft tot de Beverhof via de Jacob van Deventerstraat.

De politie is op zoek naar mensen die mogelijk iets verdachts hebben gezien in de omgeving van de Beverhof in de nacht van donderdag op vrijdag, tussen 04:00 en 05:00 uur.  Zowel omwonenden als ondernemers die informatie hebben of mogelijk beelden hebben van een verdachte situatie in de omgeving van de Beverhof, worden vriendelijk verzocht zich te melden bij de politie.

Iets gezien dat te maken kan hebben met deze inbraak? Bel dan s.v.p. met de politie in Beverwijk via tel.nr. 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via tel.nr: 0800-7000.
Twitter
Visit Us
Follow Me
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz