Getuigen gezocht

POLITIE BERICHTEN
Bron: Politie Kennemerland

BEVERWIJK – Woensdag in avond is op het Willem-Alexanderplantsoen een vechtpartij geweest waarbij iemand gewond is geraakt.

Rond 20.30 uur zat het slachtoffer samen met twee vrienden in het park toen uit de richting van de Luxemburglaan een viertal mannen aan kwamen lopen en twee met de motor kwamen aanrijden. Het zestal zocht direct ruzie met de drie jongens en één van hen werd geslagen. Meerdere daders hebben het slachtoffer geslagen en getrapt. Daarna zijn zij ervandoor gegaan en hebben het slachtoffer met letsel in het gezicht achtergelaten.

Het signalement van het zestal is als volgt:

Persoon 1: een lichtgetinte man, ongeveer 1.70 m. lang, normaal postuur, donker haar met opgeschoren zijkant, ongeschoren. Deze man droeg woensdag een zwarte jas

Persoon 2: een lichtgetinte man, ongeveer 1.70 – 1.75 m. lang, gespierd uiterlijk, donker halflang haar, zijkant van het kapsel van opgeschoren.

Persoon 3: man, getint uiterlijk, ongeveer 1.70 – 1.75 m. lang, normaal postuur, petje met opdruk ‘Bulls’ en hij droeg een zwarte jas

Persoon 4: een man met gezet postuur en lichtgetint uiterlijk, ongeschoren, kort zwart haar dat aan de zijkanten opgeschoren is.

Persoon 5: een lichtgetinte man, ongeveer 1.70 – 1.75 m. lang, normaal postuur, ongeschoren.

Persoon 6: manspersoon, over hem is weinig informatie bekend op dit moment.

Iets gezien van dit incident woensdagavond op het Willem-Alexanderplein rond 20.30 uur? Bel dan met de politie in Beverwijk via: 0900-8844. Anoniem kan ook via 0800-7000.


Twitter
Visit Us
Follow Me
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz