Getuigen gezocht overval Gildenlaan

NIEUWS POLITIE BERICHTEN
politie Getuigen gezocht
Bron: Politie Kennemerland

VELSEN- NOORD – De politie is op zoek naar getuigen van een overval die op vrijdagochtend 5 september plaatsvond op de Gildenlaan.

Een 39-jarige vrouw kwam rond 09.00 uur thuis met haar kind van 1,5 jaar en zag bij de ingang van de centrale hal drie vrouwen staan. De vrouwen waren gekleed in uniformen die erg op die van de politie leken. Bij hen stond ook een man. Hij was gekleed in burgerkleding.

De vrouwen liepen via de centrale hal naar de eerste verdieping en overrompelden daar de 39-jarige vrouw die net haar maisonettewoning binnenging. De vrouw werd onder bedreiging haar woning in geduwd. De woning werd doorzocht door de vrouwen. Zij gingen er met onder andere geld vandoor. Hoe zij gevlucht zijn is niet bekend.

De politie is op zoek naar getuigen die vrijdagochtend op of in de omgeving van de Gildenlaan iets hebben gezien wat mogelijk met deze overval te maken kan hebben en die nog niet met de politie hebben gesproken. Zij kunnen contact opnemen met het overvallenteam op 0900-8844 (lokaal tarief). Blijven jullie liever anoniem? Belt dan met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.


Widget is loading comments…


Twitter
Visit Us
Follow Me
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz