Getuigen gezocht !

NIEUWS POLITIE BERICHTEN

Getuigen gezocht

BEVERWIJK / HEEMSKERK / CASTRICUM – De politie vraagt voor de volgende zaken jullie aandacht. 

Vrouw beroofd van tas

Deze werd gepleegd in  Castricum. Een 24 jarige vrouw werd aan de Beverwijkerstraatweg het slachtoffer. De vrouw, onderweg naar haar woning in Heemskerk, stond zaterdagochtend tegen 1.00 uur voor de spoorwegovergang. Hier  stonden ook twee scooters met ieder twee berijders te wachten. Bij het wegrijden pakte een van hen de tas van de vrouw. De scooters gingen er vandoor in de richting van Beverwijk.

Getuigen van deze beroving worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844 (lokaal tarief). Anoniem melden kan ook via 0800-7000.

Tweede zaak speelde zich af in Heemskerk.

Meisje beroofd

De politie is op zoek naar getuigen van een beroving in een park aan de Dukasstraat. Vrijdagavond rond 21.15 uur liep een 16-jarig meisje uit Uitgeest daar met een een 17-jarige jongen uit Heemskerk. Plotseling waren daar twee mannen, vermoedelijk tussen de 16 en 20 jaar oud. Het meisje werd door het tweetal geslagen en geschopt, terwijl de jongen werd bedreigd en geschopt. De verdachten hebben de portemonnee van het meisje afgepakt en zijn er vandoor gegaan in de richting van de tennisvelden. De mannen hadden een mediterraan uiterlijk, hadden een mager postuur en donkere jassen met bontkraag. De slachtoffers zijn ter plekke door ambulancemedewerkers onderzocht en behandeld.

De politie vraagt getuigen om contact op te nemen via 0900-8844 (lokaal tarief). Anoniem melden kan ook via 0800-7000.


Widget is loading comments…


Twitter
Visit Us
Follow Me
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz