Getuigenoproep, man ernstig mishandeld

NIEUWS POLITIE BERICHTEN

BURGERNET VRAAGT NAMENS DE POLITIE UW AANDACHT !!

Een 35-jarige man uit Assendelft is zaterdagavond, rond 23.00 uur, ernstig mishandeld door twee mannen op een scooter. De man zat op de fiets en was samen met een aantal anderen op de Vallei weg in Velsen-Zuid bij de uitgang van een festivalterrein. Hij sprak twee mannen op een scooter aan die fietsen omver reden. Een moment later werd hij zonder aanleiding op zijn achterhoofd geslagen met vermoedelijk een kettingslot. Het slachtoffer verloor direct het bewustzijn. Zijn fiets is daarna gestolen. Het gaat om een herenfiets, Pointer, kleur beige. De Assendelver is met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Het slachtoffer ligt in kritieke toestand in het ziekenhuis. De politie zocht zondagnacht met hondengeleiders en motorrijders in de omgeving. Helaas kon het tweetal niet meer getraceerd worden.

Het gaat om twee licht getinte mannen (vermoedelijk van Noord-Afrikaanse afkomst), leeftijd ongeveer 20 – 25 jaar, die reden op een witte Vespa scooter. De politie onderzoekt de zaak.

Hebt u meer informatie over deze ernstige mishandeling? Belt u dan met de politie via: 0900-8844. Dit kan ook via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

Wat kunt u doen als u slachtoffer of getuige bent bij geweld op straat:

  • schreeuw hard om hulp en maak de omgeving attent op het geweld
  • bel direct 112, maar probeer met uw mobiele telefoon ook foto’s of filmpjes te maken
  • onthoud zoveel mogelijk het signalement van de dader(s), hun vervoermiddelen en hun vluchtrichting
  • laat het slachtoffer niet alleen en meld u aan als getuige (achteraf). Dit kan van belang zijn om de daders veroordeeld te krijgen
  • bent u zelf slachtoffer, doe dan altijd aangifte bij de politie


HTML Comment Box is loading comments…

Twitter
Visit Us
Follow Me
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz