Getuigenoproep voor onze buren

POLITIE BERICHTEN
politie vlag
Bron: Politie Kennemerland

WIJK AAN ZEE / BEVERWIJK – Op woensdag 17 augustus, omstreeks 18.30 uur, heeft op de Starweg in Heemskerk een mishandeling en een bedreiging plaatsgevonden.

Dit is gebeurd bij een bushalte aan deze straat. Er zijn daarbij een aantal getuigen geweest, die er niet meer waren toen de politie ter plaatse kwam. Helaas zijn de gegevens bij de aangever ook onbekend. Dit gaat met name om een man die aan het hardlopen was en de aangever nog heeft geholpen om de verdachte tegen te houden. Deze getuige is door de verdachte zelfs bespuugd, hetgeen op zich ook een strafbaar feit is!

De andere getuige is een man met twee kinderen geweest en hij moet dit ook hebben zien gebeuren. De politie begrijpt volledig dat met zo’n situatie jij kiest voor de veiligheid van jouw kinderen en jij er niet mee bemoeit, maar desondanks wil de politie wel graag een verklaring van deze man.

En dan is er ook nog een jong blond meisje getuige geweest van het incident.

Mocht jij jezelf herkennen in een van de getuigen, dan komt de politie graag met jullie in contact voor een verklaring om zo de aangever te kunnen ondersteunen met bewijsvoering in haar zaak. Voor de hardloper gaat zelfs op dat, als hij dat wil, hij hier zelf aangifte van belediging kan doen.

Zij jullie getuige of kennen jullie een getuige, neem dan contact op met de politie in Beverwijk via telefoonnummer 0900-8844. Geef hierbij aan dat het gaat om zaaknummer: 2016184208


 Twitter
Visit Us
Follow Me
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz