Gratis workshop

NIEUWS

omgevingsdienst ijmond


BEVERWIJK – Duurzaam omgaan met afval

Om ondernemers in de IJmond te informeren over de mogelijkheden van afval op bedrijventerreinen en hen te faciliteren in het verdienen op afval, organiseert GreenBiz IJmond op donderdag 27 oktober van 13.30 tot 15.00 uur een gratis workshop.

De workshop vindt plaats bij Abeko in Beverwijk aan de Kanaalweg 2A. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar. Bij voldoende animo wordt een tweede workshop georganiseerd.

Afvalvermindering, -scheiding en inzameling op bedrijventerreinen kan duurzamer en goedkoper. Dat maakt afval een interessant thema voor ondernemers.

Tegelijkertijd biedt afval ook kansen voor bedrijven om onderling samen te werken. GreenBiz IJmond wil ondernemers helpen duurzamer om te gaan met afval, waarbij ook kostenbesparing een grote rol speelt. Deze gratis workshop wordt gegeven door J.H. Welink van de TU Delft. TU Delft is, in opdracht van Provincie Noord-Holland, bezig met een onderzoek gericht op het verminderen van kosten voor bedrijfsafval en het matchen van bedrijven om afval te recyclen. De workshop moet bijdragen aan de doelstelling van het Afval-project van GreenBiz IJmond, om samen met ondernemers een bijdrage te leveren aan het milieu en tegelijkertijd bedrijven de kans bieden kosten te besparen op afval.

Deelnemen?

Ook aan deze of eventueel een volgende workshop deelnemen? Aanmelden kan via E-Mail. Wij vragen dan ons vooraf een kopie van jouw afvalfactuur te sturen zodat wij daarmee een analyse en benchmark (kosten per soort afval, etc.) kunnen doen. Uiteraard behandelen wij deze gegevens vertrouwelijk.


Twitter
Visit Us
Follow Me
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz