Groots initiatief

NIEUWS
IMG_3108
Foto: Masja Schennink

BEVERWIJK – Wie zegels voor het Jumbo Verhuispakket over heeft, kan deze inleveren bij Masja Schennink.

Masja komt de zegels in Beverwijk, Heemskerk en omstreken zelf ophalen om extra verhuispakketten bij elkaar te sparen voor Voedselbank IJmond-Noord. Masja hoopt dat mensen, die zelf hun pakket al bij elkaar gespaard hebben en zegels over hebben, of mensen die het niet redden om een kaart vol te krijgen, de zegels willen afstaan voor dit doel.

Het filiaal van C1000 in Heemskerk is gesloten. Sinds enkele weken is er aan het Haydnplein in die gemeente een filiaal van Jumbo voor in de plaats gekomen. Om de overgang van C1000 naar Jumbo te vieren, kunnen klanten sparen voor het Jumbo Verhuispakket, een levensmiddelenpakket met een waarde van tenminste 60,- euro. Masja Schennink uit Beverwijk had al snel een pakket bijeen gespaard en hield daarbij nog wat zegels over. Omdat de zegels nog tot en met 20 mei 2014 worden uitgegeven, besloot zij om een tweede pakket te gaan sparen, met de bedoeling om dit pakket te overhandigen aan Voedselbank IJmond-Noord. “Zo profiteer ik niet alleen van zo’n pakket, maar heeft iemand anders, voor wie zelf zo’n pakket niet binnen handbereik is, ook eens een voordeeltje”.

Masja roept alle inwoners van deze regio op om mee te sparen. Zij deed ook een oproep op Facebook, wat gelijk resulteerde in een aantal leuke reacties. “Het eerste Jumbo Verhuispakket voor Voedselbank IJmond-Noord is al een feit”, vertelt zij. Zij vervolgt: “Maar ik ga gewoon nog even door. Hoe meer zegels, hoe beter het is. Allemaal voor het goede doel.” Masja plaatste ook een bericht op de landelijke Facebookpagina van supermarktketen Jumbo en kreeg een enthousiaste reactie op haar initiatief terug.

Wie zegels wil doneren kan een e-mail sturen naar mschennink@gmail.com of bellen: 06-55175415. Wanneer de uitgifte van zegels is gestopt, zal de balans worden opgemaakt en worden de volgeplakte spaarkaarten ingeleverd. De verhuispakketten worden daarna aan de medewerkers van Voedselbank IJmond-Noord overhandigd.


Widget is loading comments…


Twitter
Visit Us
Follow Me
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz