Grote Prijs Wijcker Infra

NIEUWS


BEVERWIJK – Sterke rennersvelden aan de start in Beverwijk

Als op zaterdagmiddag 10 augustus om 13.30 uur de eerste renners van start worden geschoten door wethouder Haydar Erol, in de veertigste Ronde van Beverwijk, gaat een zeer sterk rennersveld van start bij zowel de categorie Sportklasse als ook om 15.00 uur bij de Elite/Beloften/Amateurs klasse.

De renners zullen respectievelijk 50 en 90 kilometer lang strijden om de prijzen en premies op het snelle parcours van Beverwijk met start en finish op de Breestraat. Er kan worden genoten van deze spannende wielerwedstrijden, maar tegelijkertijd zijn er keuzes genoeg om iedereen te vermaken want alle winkels zijn geopend. De lokale favorieten bij de sportklasse, onder wie Sander Lormans, Jorg Veldhuis, Thijs Eijking, Patrick Beentjes, Danny Kors, Frank Róling, Han Schelvis en Jorge van Vliet, zullen er alles aan doen om hun wiel als eerste over de streep te kunnen drukken van de tot nu toe al 65 ingeschreven renners.

Bij de categorie Elite/Beloften/Amateurs is het deelnemersveld nog groter met een aantal van reeds 75 ingeschreven renners. Hierbij gaan als lokale favorieten van start de gebroeders Mike en Stefan Appelman, Mike van der Meij, Patrick Stam, Axel Koopman, Fred Pronk en Patrick Stengs. Zij zullen hebben af te rekenen met zware tegenstanders zoals ex-prof Koos Jeroen Kers, Bram Imming, Rick van Breda, Mitchel Huenders, Joury Ottenbros en Dennis Souverijn.

Allemaal renners die al de nodige prijzen hebben vergaard. Het organiserend Wielercomité Beverwijk samen met de BRC Kennemerland en de Gemeente Beverwijk hopen dat jullie komen om te genieten van deze mooie wedstrijden.

Als iedereen meewerkt en zich aan de veiligheidseisen houdt, zoals honden aan de lijn, alleen oversteken op de daarvoor bestemde oversteekplaatsen en zich houdt aan de aanwijzingen van de vlaggenisten, kan het niet anders dan een gezellige zaterdagmiddag worden, waar bekenden elkaar kunnen ontmoeten onder hopelijk een lekker zonnetje. Iedereen is van harte welkom!


Twitter
Visit Us
Follow Me
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz