Halloween Night op Forteiland IJmuiden

NIEUWS

BEVERWIJK / IJMUIDEN – Op zaterdagavond 25 oktober a.s. wordt het Forteiland IJmuiden bevolkt door griezelige geesten, enge zombies, draconische demonen, bloeddorstige wezens en ander angstaanjagend en huiveringwekkend horrorgespuis.

halloween_pr-01
Halloween op Forteiland

Vanwege de jaarlijkse Halloween Night kunnen bezoekers deze avond in de schaars verlichte en mysterieuze gangen en zalen van het Fort zomaar plotseling oog in oog komen te staan met allerlei spookachtige wezens die het daglicht niet kunnen verdragen. Inclusief enge geluiden, vreemde lichten en andere onverklaarbare gewaarwordingen. In de koepelzaal van het Fort vindt deze avond de Halloween Party plaats met DJ Frans.

Zij die de uitdaging aandurven en beschikken over stalen zenuwen zijn van harte welkom; de minimum leeftijd voor entree is echter 12 jaar. En gepaste spokenoutfit wordt uiteraard op prijs gesteld.

 

De overtocht naar het spookeiland vindt plaats met MS ‘Koningin Emma’, vanaf de Kop van de Haven in IJmuiden. De vertrektijden zijn hier zaterdagavond om 20.30 en om 21.30 uur. Vanaf het eiland vaart de boot terug om 00.00, 01.00 en om 02.00 uur.

De entreeprijs, inclusief overtocht, bedraagt €17,50 per persoon. Op het eiland kan men niet pinnen: consumpties moeten contant worden afgerekend.

Entreekaarten kunnen vooraf worden geboekt via internet of telefonisch: 0255-511676. Maar ook aan boord van de ‘Koningin Emma’ kunnen kaarten worden gekocht.

 


Widget is loading comments…


Twitter
Visit Us
Follow Me
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz