Heet iedereen “Han”?

NIEUWS


WIJK AAN ZEE – Van 11 t/m 20 mei 2017 is in Wijk aan Zee de 16e editie van Ezels & Kwasten.

Foto: Dirk-Jan Prins

Deze internationale kunstenaarsweek krijgt dit keer het thema “De vervalsing”. Net als voorgaande jaren is iedereen welkom om deel te nemen aan deze bijzondere week. De organisatie staat open voor alle inzendingen en alle kunstvormen, van videokunst tot pentekeningen, collages, zowel digitaal als met schaar en lijm tot schilderijen. Alle technieken zijn welkom.

Deelnemers komen uit diverse Europese landen en zijn een mix van amateurs en professionals. Jij werkt tien dagen lang aan een kunstwerk volgens een thema, in 2017 is dat “De Vervalsing”. Het staat de kunstenaar vrij om dit te interpreteren zoals hij/zij dat ziet.

De allereerste editie van Ezels en Kwasten werd gehouden in 2002. Nu is het dus alweer de 16e editie. Op vrijdag 19 mei kiest een driekoppige jury drie prijswinnaars en aansluitend vindt de prijsuitreiking plaats. Ook is er een kunstenaarsprijs en een publieksprijs.

Het gemaakte werk wordt op zaterdag 20 mei geëxposeerd in De Moriaan in Wijk aan Zee en zaterdagavond wordt het werk geveild in café De Zon in Wijk aan Zee.

Kijken of jij ook een Han van Meegeren bent? Doe dan mee! Hoe is te vinden op het Internet


Twitter
Visit Us
Follow Me
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz