Hema houdt niet graag een worst voor

NIEUWS

Gerelateerde afbeelding


BEVERWIJK – Een update over de Hema.

Door alle commotie die is ontstaan en de stellige beweringen van een raadslid van de gemeente, heeft Bic-News.nl opnieuw de manager Corporate Communicatie van de Hema om uitleg gevraagd.

Dit is haar reactie:

Wij zijn hierin graag transparant, maar moeten eerst zaken definitief hebben om u van een concreet antwoord (= het benoemen van een datum/week) te kunnen voorzien. Daarbij staat natuurlijk voorop dat we allereerst onze medewerkers informeren bij ontwikkelingen. Echter is er – zoals eerder gemeld – tot op heden nog geen duidelijkheid. Er zijn nog geen definitieve data en tekeningen.

Vriendelijke groeten,

J. Kapitein

Zo op eerste gezicht is dit een net standpunt. Eerst het personeel dan pas naar buiten ermee. Maar ja, het personeel wil ook graag gelijk alles naar buiten brengen en dat schept weer verwarring. Daarbij is ook de vraag gesteld of de bewering van de gemeente klopt en waarom dan niet eerst het personeel ingelicht. Hierop is geen reactie gekomen. Geen transparantie dus. Of de gemeente heeft haar mond voorbij gepraat, gezien het standpunt van de Hema.

Het komt er op neer dat er geen mededelingen worden gedaan aan de pers alvorens de personeelsleden te hebben geïnformeerd. Laat het nu juist de bedoeling zijn geweest van deze pers om de onzekerheden voor het personeel weg te nemen! Maar er werd nogmaals benadrukt, geen data en geen tekeningen, althans geen definitieve.

Zoals meerdere lezers concludeerden, gewoon afwachten dan maar!

Dirk-Jan Prins

 

 

Twitter
Visit Us
Follow Me
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz