Het kan nog!

NIEUWS
zeevissen
Zeevissen bij de Zwaardvis

WIJK AAN ZEE –  Het zou bijna een typisch geval van achter het net vissen zijn.

Maar dit hoeft niet. Er is nog tijd genoeg om jezelf aan te melden en er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.

Al weer 2 jaar is het zeevissen een succes. Vandaar dat er een derde seizoen is gestart. Dit keer met zijn allen zeevissen op zondag 21 September 2014.

Dit is de bedoeling. Op 21 September fris en fruitig uit bed stappen. Vervolgens uiterlijk om 08.30 bij de Zwaardvis zijn. Trek jouw partner maar mee en stap je in de auto of stap op de fiets naar Wijk aan Zee. Een belangrijke tip, vergeet vooral jouw visspullen niet. Lang niet een onbelangrijk detail om te kunnen vissen. Eenmaal aangekomen staat er een kop koffie klaar. Als iedereen er is, volgt een korte uitleg over wat er die dag gaat komen. De wedstrijd start om 10:00 en duurt tot 14:00. Na de wedstrijd opnieuw verzamelen bij de Zwaardvis. De vak-jury zal dan in beraad gaan over de vangsten. Lekker onder het genot van een drankje wachten op de prijsuitreiking en hopelijk in een heerlijke zon.

De eerste 100 aanmeldingen en die de bijdragen van € 12,50  betaald hebben, staan ingeschreven en doen mee. Let op inschrijven kan tot 12 September 2014 maar vol = vol. En inderdaad, de deelnemerskosten zijn €12,50

Wil jij inschrijven? Stuur dan even een mail naar peterbrokkaar@ziggo.nl 

 

Widget is loading comments…


Twitter
Visit Us
Follow Me
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz