Houdt afval binnen

NIEUWS

BEVERWIJK – Niet alleen brandweer en politie hebben het deze dagen druk

Foto’s: Dirk-Jan Prins

HVC moet velen malen in deze periode, in opdracht van o.a. de gemeente, uitrukken om gedumpt afval naast ondergrondse containers te verwijderen. Helaas noodzakelijk! Zo stond afgelopen week al een matras in brand door vuurwerk. Vlak naast geparkeerde auto’s. Ook op andere plaatsen is gisteren afval gedumpt. Doe dit niet! In deze tijd van vuurwerk is dit een groot probleem! Om over overlast van ongedierte maar niet eens te spreken.

Mochten er bewoners zijn die ondanks dit dringende verzoek alsnog hun afval dumpen, dan kan iedereen die dit tegenkomt actie ondernemen. De App en internetpagina www.verbeterdebuurt.nl  zijn al deze zaken te melden. De gemeente is zeer actief met deze site in de weer en de meldingen worden dan ook gelijk opgevolgd. Buiten het melden van afval is op deze site veel meer te melden. Dumpers neem jullie verantwoordelijkheid en dump niet meer! En andere bewoners, onderneem actie op deze speciaal in het leven geroepen App.


Twitter
Visit Us
Follow Me
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz

2 thoughts on “Houdt afval binnen

  1. Handhaaf eens stevig op het afsteken van vuurwerk buiten de tijd dat het mag!
    Dat zou al zoveel leed schelen bij zowel mens als dieren.

    1. Ik sluit mij helemaal aan bij deze reactie. Er wordt op grote schaal de wet overtreden, maar de politie is -door te weinig personeel?- niet in staat de overtreders te vinden, laat staan ze op te pakken.

Comments are closed.