Huizenbouwer gezocht

NIEUWS
Bron: SWB

BEVERWIJK – Minecraft Building Contest

Denk jij dat jij goed bent met huizen bouwen in Minecraft? Denk jij ook dat jij goed genoeg bent om te concurreren in een Building Contest? Nou, ga jezelf dan maar voorbereiden, want wij hebben op maandag 25 april in Place2Be van 12.00-17.00 uur een echte Minecraft Building Contest. Minecraft is een computerspel en lijkt op Lego. In Minecraft is het mogelijk gebouwen, maar ook werkende computers te maken van diverse materialen die jij moet opgraven. Daarnaast moet jij zien te overleven. Jij kunt heel simpel beginnen, maar het spel heeft enorme groeimogelijkheden waardoor het interessant blijft voor ervaren spelers.

Toen de leiding aan Max vroeg, een van de vrijwilligers van SWB, of hij een leuk idee heeft als vakantie vrijetijdsbesteding, kwam Max met het dit idee om deze wedstrijd te organiseren. Wie bouwt in één uur het vetste, mooiste, of lijpste huis? Degene die het beste of creatiefste huis bouwt, gaat door naar de finale. EN…de wedstrijd is voor het publiek en de jury te volgen op groot scherm. Max, zelf een doorgewinterde Minicraftbouwer, zal voor deze gelegenheid zelf in de jury plaatsnemen.

Ben jij tussen de 8 en 15 jaar en wil jij meedoen aan de allereerste Minecraft Building Contest in Place2Be? Geef jezelf dan op via mail. Natuurlijk zijn er leuke prijzen en een beker te winnen. Place2be is te vinden aan de Wilgenhoflaan 2-C, 1944 TD in Beverwijk.
Twitter
Visit Us
Follow Me
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz