Hulpdiensten!

NIEUWS
hulpdiensten
Foto: © Dirk-Jan Prins

WIJK AAN ZEE – Ook vandaag is het weer onomstotelijk bewezen. Wij kunnen niet zonder hulpdiensten. 

Het ongeval met de paraglider is niet het eerste en zal ook niet de laatste zijn. Het strand waar deze paragliders hun sport beoefenen, is eigenlijk het strand van Heemskerk. Omdat er weinig of nagenoeg geen hulpverleners zijn in Heemskerk en zeker geen die dergelijke plaatsen kunnen bereiken, is men aangewezen op de hulpdiensten die vanuit Wijk aan Zee opereren.

Het kan om deze reden dan ook niet genoeg gezegd worden, wordt donateur van de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM) of van de Reddingsbrigade Wijk aan Zee. Zij moeten doorgaan met hun levensreddende werk, op het water maar ook op land zoals vandaag. Dit redden kan alleen doorgang vinden met steun van jullie.


Twitter
Visit Us
Follow Me
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz

1 thought on “Hulpdiensten!

  1. Jammer dat wij het zien en de gemeente niet die draaien wel aan de subsidiekraan maar de verkeerde kant op nl. dicht!!! Snappen zij het echt niet of willen zij het niet snappen? Ik vind het een schande, een organisatie zo strak geregeld door en met vrijwilligers, zo te laten vallen. terwijl bijna dagelijks een beroep op deze mensen word gedaan!!! Gemeente ga u schamen!!!

Comments are closed.