Ik ben er net en nu al alleen

NIEUWS

WIJK AAN ZEE – Ik ben er net.

Amper een paar maanden ben ik er. Hoe kan ik dan weten dat wanneer ik even ergens kijk, omdat het allemaal nieuw is voor mij, gelijk alleen zit? Mijn hele leven ben ik al alleen. Werd alleen geboren en moest helemaal alleen een paar maanden oud worden. En nu zit ik weer alleen. Maar ik verlang wel weer erg naar mijn baasjes moet ik zeggen. Ik weet niet eens hoe ik heet. Ja misschien als mijn baasje mijn naam noemt dat ik dan kan laten weten dat het mijn naam is. Ik hoop snel dat hij of zij komt, want zo vind ik er geen barst aan. Voel mijzelf zo verdomd alleen en best zielig ook.

Jullie kunnen bellen met de Bic-News.nl op 06-54717111 Zo hoop ik weer zo snel mogelijk lekker in mijn eigen mandje te liggen.


 

Twitter
Visit Us
Follow Me
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz