IMPRESSIONS en imPRESSions

NIEUWS

isoo


BEVERWIJK – IMPRESSIONS en imPRESSions bij ISOO.nu

14 mei is de expositie IMPRESSIONS geopend. Voorzitter Yljas Roeper legde in het kort uit wat de aanleiding voor deze expositie is geweest: “ Het fotografiecentrum ISOO.nu bestaat inmiddels ruim twee jaar. Wij zijn begonnen onder de hoede van de stichting Kunst & Cultuur Beverwijk, maar sinds kort is ISOO.nu sinds kort een zelfstandige stichting. Wij willen als bestuur laten zien dat exposeren voor iedereen bereikbaar is. Tegen een kleine vergoeding kan een ieder in deze ruimte exposeren.”

Naast de activiteiten als lezingen, exposities en workshops, kondigde de voorzitter een nieuwe activiteit aan: ISOO.nu wil onder de naam ‘imPRESSions’ – let op de schrijfwijze! – (amateur) fotografen op pad sturen naar culturele activiteiten in de regio. Deze fotografen hebben toestemming van de organisatie om activiteiten voor en achter de schermen te fotograferen. Aan het eind van het jaar worden de foto’s bij ISOO.nu geëxposeerd. “Het plan moet nog verder worden uitgewerkt, maar het idee is dat wij zo een mooi beeld krijgen van alles wat in de regio op cultureel gebied wordt georganiseerd”, aldus voorzitter Roeper.

De expositie IMPRESSIONS is tot en met 30 juli elke maandag van  20.00 – 22.00 uur en elke zaterdag van 12.00 – 16.00 uur te bezoeken bij  ISOO.nu, Stationsplein 46 in Beverwijk.
Twitter
Visit Us
Follow Me
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz