In gesprek met obesitas chirurg

NIEUWS
RKZ rode kruis ziekenhuis
Bron: Rode Kruis Ziekenhuis

BEVERWIJK – De maatschap chirurgen Noordwest (Gemini, MCA, RKZ) verzorgen trajecten voor mensen met overgewicht. Mocht u dit traject overwegen dan wordt u de mogelijkheid geboden om persoonlijk kennis te maken met de chirug en de Nederlandse Obesitas kliniek.

De operaties voor mensen met overgewicht vinden plaats in het Rode Kruis Ziekenhuis in Beverwijk. Daarbij wordt een intensief begeleidingstraject door de Nederlandse Obesitas Kliniek, ook in Beverwijk, aangeboden.

Oriënterend gesprek

Om persoonlijk kennis te maken met de chirurg en de Nederlandse Obesitas kliniek wordt de mogelijkheid geboden om eerst deel te nemen aan een oriënterend gesprek. Dit betreft een groepsbijeenkomst voor ongeveer 10 personen met eventueel de partners. Tijdens deze bijeenkomst krijgt de patiënt informatie die hij/zij nodig heeft om een beslissing te nemen over de chirurgische behandeling en het begeleidingstraject door de NOK. Vanaf eind september vinden deze oriënterende gesprekken ook maandelijks plaats in het Gemini ziekenhuis.

Data en locatie

Woensdag 29 oktober van 10.30 tot 12.00 uur & woensdag 26 november van 9.30 tot 11.00 uur. Patiënten kunnen zich hiervoor aanmelden door te bellen met de Bariatrie-verpleegkundige in het Rode Kruis Ziekenhuis tel. 0251-265685.

Informatie voor patiënten

Op de link Obesitas centrum Noord-Holland is veel informatie te vinden over deze operatieve ingreep en over de informatieavonden, ervaringsverhalen, voorlichtingsfilmpjes enz.


Widget is loading comments…


Twitter
Visit Us
Follow Me
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz