Inbraak Veldstraat Beverwijk

POLITIE BERICHTEN
vlag
Bron: Politie Kennemerland

BEVERWIJK  – Omstreeks 10.00 uur vanmorgen kreeg de politie een melding dat er werd ingebroken bij een woning aan de Veldstraat in Beverwijk.

De bewoner overliep de inbrekers en belde het alarmnummer. De bewoner volgde de inbrekers en zag dat deze wegreden in een bestelbus. De gealarmeerde politie zagen het voertuig rijden. Op het Rottepolderplein kreeg de bestelbus een stopteken. Dit werd genegeerd. De bus ging hierop met hoge snelheid de A200 op richting Amsterdam. De agenten zagen dat de verdachten voorwerpen uit de auto gooiden. Zij reden de oprit van de A10 op met hoge snelheid. Hier verloor de bestuurder de macht over het stuur waardoor de bus tot stilstand kwam tegen een lantaarnpaal.

De agenten konden twee verdachten aanhouden, een 21-jarige man uit Amsterdam en een 20-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats. De bestuurder ging er te voet vandoor richting het viaduct. Agenten zetten de achtervolging in, maar konden hem helaas niet meer traceren. De politie is op zoek naar deze man. De mannen zijn in verzekering gesteld. Tegen beide verdachten is proces-verbaal opgemaakt. Op de N200 is nog met behulp van politiehonden gezocht naar de weggegooide voorwerpen.


Widget is loading comments…


Twitter
Visit Us
Follow Me
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz