Informatiebijeenkomst testament en erfrecht

NIEUWS


BEVERWIJK – Een notaris van Batenburg Notarissen geeft tijdens de bijeenkomst een presentatie. Voorafgaand en na de presentatie zijn leden van het Sociaal team Beverwijk en ouderenadviseurs van Socius Maatschappelijke Dienstverleners aanwezig om vragen te beantwoorden.

Tijdens de presentatie komen de volgende onderwerpen aan bod:
– Wie erft er van mij als ik geen testament maak?
– Welk voordeel biedt het mij om een testament te maken?
– Hoe zit het met erfbelasting: wat moet ik betalen, wie hebben er vrijstelling?
– Wat is een levenstestament?

De bijeenkomst wordt georganiseerd door het Ouderenplatform Beverwijk in samenwerking met het Sociaal team Beverwijk, Socius Maatschappelijke Dienstverleners en Stichting Welzijn Beverwijk. Deze bijeenkomst is op donderdag 26 september in Buurthuis Wijk aan Duin van 15.00 uur tot 17.00 Het is een gratis bijeenkomst. Aanmelden is niet nodig.


Twitter
Visit Us
Follow Me
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz