Inschrijving voor de amateurtoernooien

NIEUWS

Op maandag 2 november start de van de 78e editie van het Tata Steel Chess Tournament

Tata Steel Chess-logo
Bron: Tata Steel

De amateurtoernooien worden gespeeld in De Moriaan in Wijk aan Zee. Dat gebeurt in dezelfde ruimte waar even verderop Anish Giri en de andere grootmeesters van de Tata Steel Masters en de Tata Steel Challengers hun partijen spelen. De combinatie van grootmeesters en amateurs die op één locatie tegelijkertijd schaken is een van de unieke kenmerken van het Tata Steel Chess Tournament. Het Tata Steel Chess Tournament 2016 vindt plaats van 15 tot en met 31 januari.

Veel amateurschakers houden hun agenda speciaal vrij om in januari aan een van de amateurtoernooien deel te nemen. Schaakliefhebbers staan al te popelen. De afgelopen weken is regelmatig de vraag binnengekomen wanneer de inschrijving start. Op 2 november is het dan zover. Tata Steel kijkt er naar uit om in januari weer zo’n 1.700 enthousiaste schakers uit de hele wereld welkom te heten.

Aanmelden voor de Weekendvierkampen, de Dagvierkampen en de Tienkampen kan vanaf 10.00 uur op maandag 2 november via de website van het Tata Steel Chess Tournament. De links zijn pas vanaf deze dag zichtbaar op de site. Er is een beperkt aantal plaatsen voor amateurspelers. Aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld.


Twitter
Visit Us
Follow Me
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz