Kijk op bunkers

NIEUWS

WIJK AAN ZEE – Op 2 augustus heeft Rondje Wijk aan Zee weer muziek en een wandeling met gids.

MSB
Foto: © Dirk-Jan Prins

Ditmaal gaat het evenement samen met swingende muziek van Duo Cariben. Zij laten coole klanken horen uit het warme Zuid-Amerika. Om precies te zijn, luistermuziek uit Venezuela en Argentinië. Allemaal in de Dorpskerk van Wijk aan Zee. Ga mee op muzikale reis rond de Latijns-talige landen en swing mee met de merengue, Antilliaanse wals en de bossanova uit Brazilië gespeeld door Peter Kerker en alles spelend talent Renee Ruttink.

De kerk is open om 12.00 uur waarna er met de muziek begonnen zal worden om 12.30 uur. Entree is gratis, maar een vrijwillige bijdrage is natuurlijk altijd welkom.

Daar aansluitend aan, staat Ton Benner om 14.00 uur klaar voor een wandeling met een bezoek aan de Radarbunker. Ton kan naast historische wetenswaardigheden, veel vertellen over de speciale vegetatie van het Zeedorpenlandschap. Bunker is geopend van 13.00 tot 16.00 uur. De entree is gratis. Maar ook hier komt elke cent goed van pas.

Als jullie de wandelroute vooraf willen bekijken, dan kan dit via een app op jullie smartphone of tablet. Hiervoor gaan jullie naar de webbrowser. Gebruik liever geen Google Chrome. De kans dat de app dan niet werkt is groot. In de zoekregel app.rondjewijkaanzee.nl invullen om vervolgens de stappen te volgen

Verder zijn er elke 2e en 4e zondag in de maand speciale bunker rondleidingen. Voor deze tochten kunnen jullie jezelf aanmelden via mail


 

Twitter
Visit Us
Follow Me
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz