Kom ook eens aanwaaien

NIEUWS


BEVERWIJK – Vanaf begin september starten de handhavers van gemeente Beverwijk met een inloopspreekuur.

Op een vaste locatie en tijdstip kunnen inwoners en ondernemers met de handhavers in gesprek over de leefbaarheid en veiligheid in hun buurt. Met het spreekuur wil de gemeente het contact met inwoner versterken en samenwerken aan een veilige en prettige woon- en leefomgeving.

De gemeente kiest voor een gebiedsgerichte inzet van handhaving. Dit betekent dat handhaving aanwezig is in het gebied waar vraagstukken spelen of waar behoefte is aan extra inzet. In het centrumgebied en Oosterwijk is aanleiding om meer zichtbaar aanwezig te zijn. Daarom starten de handhavers met een spreekuur. Ook gaan zij vaker een rondje door beide wijken maken. Hierdoor zien handhavers wat er speelt, kunnen zij contacten leggen met de inwoners en is er gelegenheid om met elkaar het gesprek aan te gaan.

Op dinsdag, woensdag en vrijdag is handhaving aanwezig in het centrum van Beverwijk. De handhavers zijn gevestigd in het pand boven De Duinroos, Zeestraat 1a. Elke dinsdag en donderdag kunnen inwoners en ondernemers binnenlopen tussen 10.30 uur en 11.30 uur. Op woensdag zijn de deuren geopend tussen 14.00 uur en 15.30 uur.

De handhavers haken aan bij de wijkwinkel ‘Thuis in Oosterwijk’. Zij zijn elke maandag en donderdag tussen 12.00 en 13.00 uur aanwezig in de wijkwinkel.


Twitter
Visit Us
Follow Me
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz