Kras & Win in Beverhof

NIEUWS
krasloten
maar dan wel in de Beverhof

BEVERWIJK – Winkelcentrum Beverhof start deze week met de ‘Krassen en Winnen’ actie.

Klanten kunnen waardebonnen winnen en elke week gaat er een mooie weekprijs uit. De actie loopt vier weken. Tegelijk is er elke middag een happy hour bij de deelnemende winkeliers met extra kortingen.

Vanaf woensdag 15 oktober 2014 krijgt elke klant bij besteding van 5,- euro in één van de deelnemende winkels een gratis kraskaart. Iedereen die onder de kraslaag drie maal hetzelfde bedrag aantreft kan dat bedrag, in de vorm van een waardebon, ophalen bij juwelier Weijer & Rigter. De waardebonnen zijn tot het eind van het jaar te gebruiken als betaalmiddel bij alle deelnemende winkeliers. Op één van de krasloten, die in omloop worden gebracht, staat geen bedrag, maar drie keer het woord ‘weekprijs’. Die prijs varieert gedurende de actie. In de eerste week krijgt de winnaar het team van ‘De Groentekeuken’ op bezoek voor het bereiden van een maaltijd voor vier personen. In de tweede week kan een minuut gratis winkelen bij Albert Heijn worden gewonnen. In de derde week ligt voor de winnaar een reischeque van maar liefst 300,- euro klaar. De prijs in de vierde week is zelfs een horloge met een waarde van 600,- euro! De actie ‘krassen en winnen’ eindigt op 15 november 2014.

Het happy hour is gedurende de actieperiode elke middag van 16:00 tot 18:00 uur. Elke deelnemende winkelier geeft dan een korting op een bepaald artikel of op het gehele assortiment. De winkeliers vullen deze actie ieder op hun eigen manier in. Kijk voor uitleg en actievoorwaarden van ‘krassen en winnen’ op de site.


Widget is loading comments…


Twitter
Visit Us
Follow Me
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz