Kunst, cultuur en erfgoed: belangrijk of niet?

NIEUWS
Beeld Kennedy terug
Foto: Dirk-Jan Prins

BEVERWIJK / WIJK AAN ZEE – Wat vind jij? Wat vindt u?

Kunst en cultuur en erfgoed zijn er voor iedereen in Beverwijk en Wijk aan Zee. Kunst is wat onze stad mooi maakt, waardoor er iets te beleven en te genieten valt. Kunst prikkelt, daagt uit en verleidt. Cultuur, dat is onze geschiedenis, van de Scheybeeck tot de zee, van de schelpenvissers tot Tata Steel. Het heeft Beverwijk en Wijk aan Zee gevormd tot wat wij nu zijn. Kunst en cultuur staan samen voor creativiteit, ontmoetingen, jou laten meevoeren, nieuwe inzichten krijgen. Iedereen, van jong tot oud, moet iets kunnen doen of mee kunnen doen.

Wij willen graag een plan maken om kunst en cultuur de ruimte te geven in onze gemeente. Het moet een nieuw plan zijn, want het leven en de tijden veranderen. Wij werken nu aan de voorbereiding van de Cultuurvisie 2016-2019 en wij vragen zoveel mogelijk mensen om met ons mee te denken. De nieuwe cultuurvisie is dé kans om jezelf te laten horen. De cultuurvisie moet niet in de la belanden. Wij willen er echt iets mee doen. Doordat wij de visie samen maken, kunnen wij elkaar scherp houden.

Wij willen alle inwoners van Beverwijk en Wijk aan Zee de kans geven mee te denken. Het invullen van de vragenlijst kost slechts enkele minuten.

Start enquête

Vul de vragen in vóór 28 december 2015 en maak kans op twee kaarten voor een theatervoorstelling in het Kennemer Theater.


 

Twitter
Visit Us
Follow Me
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz