Laatste info FunKibbelingRun

NIEUWS
12710923_962461907181187_4673790685336090115_o
INGEZONDEN door: John Vijfschaft

WIJK AAN ZEE – Beste FunKibbelingRunners, even de laatste info.

Er is zaterdag de 18e keuze uit 4 afstanden : 21km 14km 9km of 7km. De 21km start precies om 09:00 bij de noorderpier op de parkeerplaats thv het restaurant Sea You. Route gaat door Wijk aan zee en een stuk duingebied (deze lopers moeten dus wel een geldige duinkaart hebben) en wij proberen rustig te rennen !!

De 14km start (als de 21km groep langskomt) op de parkeerplaats van de duiningang ‘Berenweide’ op de Oudendijk in Heemskerk. Dit zal rond 10:00 zijn. Voor dorstige onder ons is hier volop water aanwezig. Vanaf hier is ook de duinkaart niet meer nodig.

De 9km start (als de groep 21 en 14 erbij gekomen) op de parkeerplaats van de oude muziekschool in Beverwijk oftewel het Westerhoutplein. Dit zal rond 10:45 zijn. Ook hier is volop water te krijgen voor de lopers.

De 6,5 km start (als iedereen erbij is) op de parkeerplaats bij het grote kruispunt op de Wenckebachstraat (sportpark Velsen noord) Hier zijn wij rond 11:00. Water is vanaf nu bij de fietsers verkrijgbaar, die hebben allemaal een aantal flessen bij zich. Vanaf hier gaan wij richting de zeesluizen en nadat wij een ‘ frisse ‘ neus gehaald hebben bij de loskade, komen wij rond 11:50 aan bij Gerard Van Es Visrestaurant.

Nergens zullen de lopers sneller rennen dan 6:00/km en wij stoppen best regelmatig om de groep niet uit elkaar te laten vallen. Het is een echte FunRun dus houdt rekening met o.a. veel geklets, schuine moppen, plaspauzes enz enz. Stephaan van Heerwaarde loopt altijd achterin (normaal namelijk ook dus Steef is dat gewend) en zal bij de laatste lopers blijven, dus niemand loopt alleen, tenzij jij dit zelf wilt.

Na de kibbeling en de medailles ( bedankt voor de sponsoring Ted Geel ! ) gaan wij richting Boot. Hier horen wij uiterlijk 13:10 aan boord te gaan. Reken dus tijdig jouw e.v.t. extra genuttigde drankjes af bij de bar en zorg voor wat kleingeld want … Bij de boot is wat korting bedongen, de kaartjes kosten nu 3 euro. Hiervoor kun jij een voucher krijgen bij Saskia Vijf of John Vijfschaft of bij Stephaan van Heerwaarde. Dit kan het makkelijkst in het restaurant. Lever de voucher in op de boot en jij kunt gelijk naar het bovendek om een plekje in de zon te zoeken.

Allemaal, tot Zaterdag !!!!!
Twitter
Visit Us
Follow Me
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz