Laatste Rondje

NIEUWS
t-gevolg-promofoto
‘t Gevolg

WIJK AAN ZEE – Laatste Rondje Wijk aan Zee met gids.

Rondje Wijk aan Zee sluit het seizoen af met de muziekgroep ’t Gevolg. Deze vier muzikanten vertolken traditionele muziek op een eigenzinnige manier. Daarbij begeleiden zij zichzelf op gitaar, mandoline, banjo, bodhran, harmonica en fluit en verrassen de luisteraar met meerstemmige zang. “Nu eens ingetogen, dan weer onstuimig. Maar steeds dicht bij het hart”.

Van ‘t Gevolg verscheen de CD Van liefde en andere pijn. De CD bevat zestien nummers en werd opgenomen en gemixt in de geluidsstudio van Jan-Paul van der Meij in Wijk aan Zee.

Om 14.00 uur is de gelegenheid aanwezig om met een gids het Rondje Wijk aan Zee voor de laatste keer dit seizoen te wandelen. De wandeling van circa 2 ½ uur gaat langs bunkers, fundering Vuurbaak, Een Zee van Staal en Lunet. Neem kennis van de historie en de natuur van het Zeedorpenlandschap. De wandeling kan bovendien gedaan met behulp van de app

d4567612-1167-4214-abba-412f138ed119
Familie Schaafsma met de familie bunkerdag van afgelopen weekend

Jullie zijn allemaal van harte welkom op zondag 2 oktober in de Dorpskerk van Wijk aan Zee op het Julianaplein. Aanvang is om 12.30 uur. De toegang bestaat uit een vrijwillige bijdrage.


Twitter
Visit Us
Follow Me
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz