Laatste waarschuwing politie

NIEUWS POLITIE BERICHTEN
politie aan de deur
Bron: Nationale politie  Foto: Marina Popova

BEVERWIJK / NOORD-HOLLAND – Betaal uw boete, voorkom politie aan de deur.

Inwoners van Noord-Holland, die nog een achterstallige boete hebben openstaan, kunnen volgende week politie aan de deur verwachten.

Volgende week start er een landelijke actie. Extra aandacht aan de inning van niet-betaalde boetes. Ook mensen die zich niet gemeld hebben voor een taak- of gevangenisstraf kunnen agenten aan hun deur verwachten. Daarnaast wordt de recherche ingezet om veroordeelde burgers te vinden die zich bewust schuil houden voor de politie. Ook worden er opsporingsmiddelen zoals de ANPR ingezet (scannen van voertuigenkentekens).

Laatste kans! 

Met deze aankondiging krijgen de inwoners van Noord-Holland een laatste kans om alsnog naar het politiebureau te gaan om te betalen of zich te melden, zonder de verrassing van politie aan de deur. Het merendeel van de mensen betaalt hun opgelegde boete of zit de vrijheidsstraf uit. De politie richt zich met deze intensieve controles op mensen die na diverse kansen van de overheidsinstanties die de straffen hebben opgelegd, nog steeds niet betalen.

Deze landelijke actie wordt dit jaar voor het eerst georganiseerd onder de vlag van de nationale politie. Met deze actie wil de politie laten zien dat niemand zijn of haar boete of opgelegde straf ontloopt. Boetes moeten nu eenmaal worden betaald en straffen uitgezeten. Niemand mag de dans ontspringen.


Widget is loading comments…


Twitter
Visit Us
Follow Me
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz