Ladderzat!

NIEUWS POLITIE BERICHTEN
dronken achter stuur
Bron: Politie Kennemerland

BEVERWIJK – Op de Waterlinie in Beverwijk troffen videosurveillanten vrijdagmiddag rond 14.45 uur een slaperige automobilist aan in zijn auto.

Tijdens het aanspreken van de man, namen de politiemannen een zware alcohollucht waar. Daarom namen zij een blaastest af, waaruit bleek dat de slaperige man ernstig onder invloed van alcohol verkeerde. Omdat de man niet in zijn auto reed, maar geparkeerd stond, kreeg de man een rijverbod van 18 uren en verboden zij de man om te gaan rijden met zijn auto.

Videosurveillanten van de politie waren er niet van overtuigd dat deze man zich daadwerkelijk aan het verbod zou houden. Samen met politiemensen uit Beverwijk wisten zij binnen een half uur deze man aan te houden, toen hij op de A9 reed. De man werd meegenomen naar het politiebureau, waar uit de ademanalysetest bleek dat hij zo ernstig onder invloed verkeerde, dat zijn rijbewijs direct werd ingevorderd. Tegen hem is proces-verbaal gemaakt en zijn rijbewijs is hij voorlopig kwijt. Behalve het proces-verbaal kreeg de man nog een fikse prent mee voor het rijden tijdens een rijverbod.


Widget is loading comments…

 

 

Twitter
Visit Us
Follow Me
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz