Ledvida breidt uit in Beverwijk

NIEUWS
Persafbeelding Beverwijk
Bron: Bos Media Services

BEVERWIJK – Het alternatief voor het smerige plakfestijn tijdens verkiezingen is geboren.

Kort geleden heeft Ledvida een full colour led scherm geplaatst in Beverwijk. Het scherm staat aan de Noorderweg. Tussen de afslag A9 (rotonde) en de Bazaar.

Samen met de gemeente is een geschikte locatie gevonden, die van essentieel belang is voor een dergelijk communicatiemiddel. Een belangrijke factor voor de locatiekeuze is een hoge verkeersintensiteit per etmaal. Een andere belangrijke factor is de verkeersveiligheid. Voor de gemeente is het een communicatiemiddel om haar inwoners en bezoekers op een snelle, unieke en digitale manier te informeren over alles wat er gebeurt in de gemeente. Zij kunnen hier onder andere informatie kwijt over cultuur, ontspanning, evenementen, toerisme of actuele verkeerssituaties. Het scherm biedt ook de mogelijkheid om adhoc in te springen op dringende informatie in en rond de gemeente. Ook Burgernet en Amber Alert-berichten kunnen snel getoond worden.

Naast gemeentelijke informatie biedt het Ledvida-scherm ruimte voor commerciële advertenties. Door de geringe advertentiekosten is LED-schermcommunicatie via Ledvida haalbaar voor zowel kleinere dan grotere adverteerders. Ondernemers kunnen eenvoudig en snel via het Ledvida-scherm tienduizenden mensen per dag bereiken. In enkele weken tijd hebben al tientallen ondernemers de weg gevonden naar het Ledvida-scherm. Bovendien kunnen burgers via het LED-scherm tegen een ‘burgertarief’ iemand bedanken of feliciteren.

Ledvida BV is een innovatieve en pro-actieve media organisatie die zich toe legt op de exploitatie van full colour LED-schermcommunicatie. Ledvida plaatst in overleg met gemeenten en bedrijven LED-schermen op de beste locaties en draagt zorg voor aanschaf, onderhoud en exploitatie van het scherm. Een van de doelstellingen van Ledvida is gemeenten helpen om ‘realtime’ te communiceren met de inwoners en bezoekers van de gemeente. Het Ledvida-scherm is een groot digitaal full colour LED-scherm en wordt op afstand digitaal aangestuurd. Dit kwalitatief hoogwaardige LED-scherm met strakke vormgeving is een echte eye catcher in de gemeente. De LED-verlichting is milieuvriendelijk en energiezuinig. De ingebouwde automatische lichtdimming zorgt ervoor dat de schermen zich automatisch aanpassen aan het omgevingslicht en dus altijd duidelijk zichtbaar zijn. Ze verbruiken daardoor minder stroom.

Informatie
Door het digitale karakter is communicatie via Ledvida eenvoudig, snel en een sensatie voor het oog. Voor advertentiemogelijkheden en overige vragen kan men mailen naar info@Ledvida.nl of bellen met +31(0)85 06 00 660.

Twitter
Visit Us
Follow Me
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz