Leen een mens

NIEUWS
foto flyer vrouwendag 2016
Dare to do

BEVERWIJK / HEEMSKERK – Een gesprekje met wethouder Haydar Erol of Marieke van Dijk, coach Heleen van Essen of opvoedgoeroe Marina van der Wal?

Op zondag 6 maart is het mogelijk hen en andere spraakmakende personen uit de regio, te´boeken´ in de Mensen-bieb. Het is een van de onderdelen van de Internationale Vrouwendag, dat op zondag 6 maart van 15.30 tot 21.00 uur gevierd wordt op kasteel  Marquette in Heemskerk.

Het thema van dit multiculturele feest is ´Dare to do´. Durf jij in gesprek te gaan met een wethouder, de directeur van Vluchtelingenwerk Noordwestholland, of met vluchtelingen? Naast de gesprekjes in de Mensen-bieb kunnen de deelneemsters hun grenzen verleggen in een workshop yoga, dansen, mindful wandelen, beauty, zelfverdediging, kleuranalyse, dromenvanger maken of cupcakes versieren. Ook kunnen zij luisteren naar een lezing van Maria Genova of zich laten betoveren door het toneelstuk ´Het nachtkastje van mijn opa´, van Mohamed Hafidi.

Meiden

Deze vijfde editie van Internationale Vrouwendag is er speciale aandacht voor meiden vanaf 16 jaar. Na de opening door wethouders Haydar Erol en Marieke van Dijk, treedt een Somalische meidendansgroep op. Verder verzorgt ADO´20 een speciale voetbalclinic voor meiden vanaf 16 jaar. Na een werelds diner zullen Isaac Bullock ´n Friends, met hun swingende soul en funk, de zaal op z´n kop zetten. Meer informatie over het programma, zie Internet

Kaartjes

Kaarten kosten € 7,50. Ze zijn te koop bij buurtcentrum de Schuilhoek, van Bronckhorststraat 1 in Heemskerk en in buurthuis Wijk aan Duin, Wilgenhoflaan 2c in Beverwijk. Kaartjes reserveren of meer informatie ook via mail: of 06-22219078.


 Twitter
Visit Us
Follow Me
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz