Maak van jouw stranddag geen speurdag

NIEUWS

WIJK AAN ZEE – Het warme strandweer komt er weer aan.

SONY DSC
Foto: Dirk-Jan Prins

Even een moment van verminderde aandacht en de kleine? Floep weg is hij of zij. En dan gaat het beginnen. Eerst de enorme schrik. De schrik slaat om in paniek en deze paniek wordt overgebracht aan de reddingsinstanties. Vervolgens wordt er een zoektocht in gang gezet.

Dit is allemaal niet meer nodig. Loop even langs de Zuid-Post van de Reddingsbrigade. Daar staat een zuil met enkele voorzieningen. Eén van deze voorzieningen is een bandje waar met een pen een naam en jouw telefoonnummer kunt opschrijven. Doe dan vervolgens het bandje om de pols van de kleine. Het bandje is watervast. Mocht jouw kleintje nu nog steeds de moed hebben er alsnog vandoor te gaan, dan kan iedereen die de dreumes tegenkomt jou bereiken, zodat jij zonder paniek de kleine veilig kunt ophalen bij de eerlijke vinder. Dit moet toch een enorm rustgevend idee zijn.

O ja, mocht jij daar zijn om een bandje voor de kleine te halen, neem dan gelijk ook even een afvalzakje mee, Zo houden wij dan met elkaar het strand schoon, ofwel de blauwe vlag in de mast en trapt er niemand meer in elkaars afval.


 Twitter
Visit Us
Follow Me
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz