Meer sterren moet stralen

NIEUWS

WIJK AAN ZEE 

club star


star

Beste lezers,

Natuurlijk zijn wij als Cub Star aan Zee het met jullie eens. Eens dat het aanbod in ons aankomende programma een beetje eentonig is. Een korte uitleg is op zijn plaats.

Zoals jullie allemaal weten, is het idee om deze club nieuw leven in te blazen en over te nemen, vrij snel genomen. Om artiesten vast te kunnen leggen is tijd nodig. Veel artiesten werken dit seizoen nog onder een contract en zijn niet in staat om zomaar opeens een plek op hun agenda in te ruimen voor ons.

Om er voor te zorgen dat wij als club, op onze Ster Avonden, in ieder geval artiesten kunnen aanbieden, zijn wij aan het schuiven en indelen gegaan om in ieder geval een aanbod te hebben voor onze bezoekers. Vergeet niet, de artiesten die komen, zijn het waard om een tweede keer of meerdere keren te bezoeken.

Na september zal het aanbod, door nieuwe contracten, een stuk gevarieerder worden.

Tot snel in Club Star.

Jullie gastheren Martin & Frank.


 Twitter
Visit Us
Follow Me
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz

2 thoughts on “Meer sterren moet stralen

  1. nou we hadden echt gehoopt dat er wat nieuws zou komen… het is toch een clubik zie alleen maar hollandse artiesten . komen er ook nog bekenden artiesten of word het een hollandse club ….. want dan weten we dat we verder moeten kijken voor een leuke uitgaans gelegeheid.

Comments are closed.